Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlkokulu
Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlkokulu Çağlayan Mahallesi Stadyum Caddesi Başmakçı / Afyonkarahisar

VİZYON

Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlkokulunun vizyonu, eğitim bölgemiz içerisine giren ve eğitim çağı içerisinde olan tüm bireylerin okulumuzdan azami eğitimi alarak bir üst kuruma donanımlı olarak gitmelerini sağlamaktır. Eğitimde ilçemizin temsilcisi konumuna yükselip hedefi ileriye taşımaktır.

MİSYON

Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlkokulunun misyonu , öğrencileri Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda vatanına ve milletine candan bağlı , teknolojilere ve gelişmelere açık , çağın gerektirdiği bilgi birikimini alarak hayata hazırlanan , yaşamı boyunca karşılaştığı güçlükleri aşma gücünü kendinde bulan bireyler olarak yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuz sınıf geçme derecesi %100 dür. Her yıl okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlenmekte, kurslar açılmaktadır. Öğrencilerin ülkemizin tarihi ve doğal güzelliklerini tanımaları için her yıl ikinci dönem çeşitli gezi faaliyetleri düzenlenmektedir. Ayrıca ilçe genelinde yapılan yarışmalarda okulumuz üst sıralardadır.

08:40-12:10 13:30-15:05

Kalorifer (Kömür)

2 adet taşımalı araç ile iki köyden öğrenci taşınmaktadır.

İl merkezine uzaklık 135 Km

İlçe Merkezi